cubby house - studio edwards
766
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

cubby house

Extension & renovation of an apartment overlooking an adjacent public swimming pool.¬†The Concept – to provide additional floor area for an upper level bedroom/study space and new bathroom with the lower level acting as the main living space.Inspired by the ‘raumplan’ concept. Designing continuous spaces for living rather than regularly divided floors with limited flexibility. -The house has minimal doors and walls. Incorporating pool views and making it part of the interior, using reflection and raised planes . New surfaces at the rear of the space are reflective to enhance the ambivalence between interior and exterior.

dezeen  / Yellowtrace / ArchDaily / Architecture AU / inhabitat